Over AC adviseurs

AC adviseurs in Eindhoven is gespecialiseerd in financiële diensten. Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven (Dommelstraat 5A, naast de Effenaar) maar zijn alle klanten graag van dienst in de gehele regio.

Wij helpen u graag met deskundig, onafhankelijk advies op het gebied van alle financiële diensten, zoals hypotheken, verzekeringen, pensioenen, betalen en lenen.

Full service!

AC adviseurs maakt u wegwijs, geeft u altijd het beste advies, zorgt voor de laagste maandlasten, en neemt u bovendien al het werk uit handen! AC adviseurs is een full service advieskantoor, die u volledig door het hypotheekproces begeleidt en daarnaast volledig ondersteunt met alle zaken die hiermee samenhangen, denk aan administratie, belastingservice en schadeverzekeringen. U heeft bij ons altijd een vaste adviseur die tevens uw aanspreekpunt is voor alle zaken.

Wij werken perfect voor u
Wij werken perfect voor u

Carlo van Zantvoort

Erkend hypotheek adviseur.
Financieel adviseur / Specialist hypotheken, verzekeringen en financiële planning

Luuk Looijmans

Erkend hypotheek adviseur.
Financieel adviseur / Specialist hypotheken en verzekeringen

Désirée van Zantvoort - van Bommel

Schadebehandelaar / Officemanager / Administratief medewerkster

Sanne Kwist - Heusschen

Schade behandelaar / Dossierbehandelaar / Administratief medewerkster

Joyce van Aalst

Hypotheek adviseur.
Financieel adviseur / Specialist hypotheken en verzekeringen

100% Onafhankelijk!

Geen enkele financiële instelling zoals een bank of een verzekeringsmaatschappij heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. De vrijheid om u te kunnen adviseren wat wij in uw belang vinden, gaat hand in hand met onze vrijheid als ondernemer. Ons kantoor heeft geen enkele verplichting om financiële producten bij één of meer financiële instellingen onder te brengen.

Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust

maak een afspraak
bel me terug
laat een bericht achter