Schadeverzekeringen

Wij helpen u graag met het uitzoeken en verzorgen van uw bestaande en nieuwe verzekeringen. Al uw verzekeringen overzichtelijk op een rijtje, online gegevens inzien en ook nog eens één van de scherpste premies op de markt. Dit alles met de persoonlijke aandacht en begeleiding van uw eigen adviseur.

Klik hier om gratis en vrijblijvend uw schadepakket te laten vergelijken

Levensverzekeringen

Onverhoopt overlijden kan grote financiële consequenties hebben. Bij onder andere een hypotheek is het daarom vaak belangrijk een goede levensverzekering af te sluiten.Wij werken samen met een selectie van alle grote verzekeraars, maken altijd een analyse en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsverzekeringen

In een leven kan er van alles gebeuren. Denk maar eens tijdelijk of zelfs langdurig arbeidsongeschikt- of werkloos worden. Dit gebeurt altijd onverwachts en heeft de nodige gevolgen voor uw financiële situatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden hoe deze risico’s te beperken. Maak voor meer informatie een afspraak.

Zorgverzekeringen

Wilt u graag alles onder 1 dak? Ook uw zorgverzekering? Op het gebied van zorgverzekeringen werken we samen met Stad Holland. De beste zorgverzekering met de beste voorwaarden waaronder restitutie i.p.v. natura.

Klik hier voor de voorwaarden.

Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust

maak een afspraak
bel me terug
laat een bericht achter