Independer Advieskeuze Consumentenbond

Verzekeringen

Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen

Wij helpen u graag met het uitzoeken en verzorgen van uw bestaande en nieuwe verzekeringen. Al uw verzekeringen overzichtelijk op een rijtje, online gegevens inzien en ook nog eens één van de scherpste premies op de markt. Dit alles met de persoonlijke aandacht en begeleiding van uw eigen adviseur.

Klik hier om gratis en vrijblijvend uw schadepakket te laten vergelijken
Levensverzekeringen

Levensverzekeringen

Onverhoopt overlijden kan grote financiële consequenties hebben. Bij onder andere een hypotheek is het daarom vaak belangrijk een goede levensverzekering af te sluiten.Wij werken samen met een selectie van alle grote verzekeraars, maken altijd een analyse en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheids- en werkloosheidsverzekeringen

In een leven kan er van alles gebeuren. Denk maar eens tijdelijk of zelfs langdurig arbeidsongeschikt- of werkloos worden. Dit gebeurt altijd onverwachts en heeft de nodige gevolgen voor uw financiële situatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden hoe deze risico’s te beperken. Maak voor meer informatie een afspraak.

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen

Wilt u graag alles onder 1 dak? Ook uw zorgverzekering? Op het gebied van zorgverzekeringen werken we samen met Stad Holland. De beste zorgverzekering met de beste voorwaarden waaronder restitutie i.p.v. natura. Klik hier voor de voorwaarden.

Sparen, lenen en krediet

Sparen, Leningen en kredieten

Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Je wilt een goede lening met een lage rente. Wij geven je persoonlijk advies en helpen je graag die te vinden. Daarnaast leveren wij bankdiensten, zoals bijvoorbeeld het verzorgen / openen van een (internet)spaarrekening of bankspaarrekening. Wilt u altijd één van de hoogste rentes in de markt op uw spaargeld? Neem dan contact met ons op.

Belasting service

Belastingservice

Bestaande klanten van AC adviseurs zijn voor een klein bedrag per maand altijd, het hele jaar door, verzekerd van professionele hulp bij alle inkomstenbelasting-gerelateerde zaken. Dat is nog eens service! Klik hier voor meer informatie.

NVM

Aankoopbegeleiding

Wij begeleiden u graag met de gehele aankoop. We maken hierbij gebruik van de kennis en ervaring van een gecertificeerde NVM Makelaar.

Bouwtechnische keuring

Een bouwkundige keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring). AC adviseurs adviseert, mede door de vele goede ervaringen van klanten, de inspecteurs van Homekeur aan.

Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een bouwtechnische keuring

Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust