Independer Advieskeuze Consumentenbond

Reviews

Hieronder vindt u de laatste 10 reviews

Topservice, superfijn team. Alles wordt haarfijn uitgelegd, bij vragen, ook via mail, altijd direct een reactie. Naast hypothheek, ook belasting en verzekeringen, nu alles onder een dak, erg blij mee, zou iedereen AC aanbevelen!! Nogmaals bedankt!

BRON: Independer.nl

Christine - 16 mei 2022

De adviseurs van AC Adviseurs hebben ons uitermate goed geholpen bij de aankoop van onze woning. Vooral de snelle reactietijden en persoonlijke benadering hebben wij als zeer prettig ervaren. Bij de aankoop van een woning komt ontzettend veel op je af. AC Adviseurs heeft ons geholpen door alles overzichtelijk te maken, advies te geven en uiteindelijk de aanvraag in te dienen.

Roos - 25 december 2021

Dankzij de adviseur bij AC Adviseurs hebben we een ontzettend fijn traject gehad bij ons eerste aankoop van het huis. De adviseur reageerde binnen een uur op onze mailtjes, hij was altijd telefonisch bereikbaar en wij voelde ons nooit bezwaard contact op te nemen. Hij wist alles ook zo uit te leggen dat wij het begrepen en met een goed gevoel de benodigde documenten konden tekenen. Wij zouden iedereen AC Adviseurs kunnen aanraden en mochten wij in de toekomst willen verhuizen, zullen wij zeker weer aankloppen! Nogmaals hartelijk bedankt voor alle hulp!

BRON: Independer.nl

F & T - 13 september 2021

Niets dan lof over het gehele adviestraject om uiteindelijk tot een op maat gesneden hypotheekadvies te komen. Uitmuntende klant- en servicegerichtheid en op vragen wordt zeer snel gereageerd. De communicatie, zowel per mail als face to face hebben we als zeer prettig ervaren. En dit alles tegen tegen een concurrerend tarief!

BRON: Independer.nl

Bert Paulssen - 7 juli 2021

AC adviseurs heeft ons geweldig geholpen in het proces om ons huis te financieren. Onze eerste kennismaking was via online beeldbellen. De adviseur nam ruim de tijd, was duidelijk en helder en gaf ons een goed beeld over onze mogelijkheden. Toen we later bij hen aanklopten met de vraag om ons te helpen bij het regelen van financiering van ons huis, stonden ze al gelijk in de startblokken klaar. Wat kunnen deze mensen sprinten. Uiteindelijk hadden we alles binnen no-time geregeld. We kregen altijd heldere uitleg, we konden altijd vragen stellen, ook de klant adviseurs zijn heel adequaat en pakken alles snel op. Wat mij betreft verdienen deze mensen een gouden medaille voor hun dienstverlening.

BRON: Independer.nl

Dorien Verschuren - 7 april 2021

- Prettig, snel en direct contact - No nonsense - Goede prijs kwaliteit verhouding - AC adviseurs denkt met je mee: advies op maat - Transparant - Geen verkooppraatjes AC adviseurs heeft “ontzorgen” hoog in het vaandel staan. Dat is erg prettig. Zeker bij de aankoop van je eerste huis. Naast het afsluiten van onze hypotheek, heeft AC Adviseurs in overleg ook naar onze verzekeringen gekeken en de alternatieven met ons doorgesproken. Kortom: wij zijn van A-Z geholpen en zijn erg te spreken over de complete dienstverlening van AC Adviseurs.

BRON: Independer.nl

Anne - 21 januari 2021

In november/december 2020 opnieuw contact opgenomen met AC adviseurs omdat wij in 2012 al een zeer goede ervaring hebben gehad m.b.t. hypotheekadvies. Wederom hebben we nu weer zeer deskundig advies gekregen met een erg klantvriendelijke benadering. Er wordt erg snel en deskundig gereageerd wat wij erg prettig vonden.

BRON: Independer.nl

Dhr. Biki Arie - 24 december 2020

Bij de aankoop van je eerste huis komt er veel op je af. AC adviseurs heeft allereerst uitstekend hypotheek advies verstrekt, waarbij ze de tijd voor je nemen en alle opties duidelijk uitleggen. Daarnaast heeft AC adviseurs ons ook begeleid in het aankooptraject als geheel. De hypotheek is één stap, maar ze wisten ons goed te begeleiden bij het vinden van een notaris, taxateur etc. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij niet alleen erg tevreden zijn met onze gekozen hypotheek, maar ook erg ontzorgd zijn in het koopproces als geheel. Bedankt hypotheekadviseur en collega's voor jullie goede zorgen!

BRON: Independer.nl

Rik en Marieke - 15 augustus 2020

In verband met de aankoop van een nieuw huis hebben we Carlo ingeschakeld om ons financiële traject te begeleiden. Niet alleen qua kwaliteit, maar ook qua snelheid en communicatie steekt hij echt met kop en schouders boven de concurrenten uit. Hij heeft onze hele financiële en hypothecaire situatie super inzichtelijk gemaakt en hebben ons veel werk uit handen genomen (taxaties, contact met de hypotheekverstrekker, verzekeringen). Zelfs zeer complexe materie waar wij geen kennis van hadden, heeft hij ons piekfijn uitgelegd. We hadden een redelijk strakke deadline en deze is zonder blikken of blozen gehaald. Naast een echte vakman is Carlo ook een fijne persoon, waarmee het prettig sparren is. Ook de ontvangst en het contact van de andere medewerkers van AC Adviseurs is buitengewoon prettig. Absolute aanrader om in te schakelen als financiële adviseurs!

BRON: Independer.nl

Mevrouw B.V. Jansen - 4 juni 2020

Persoonlijke aanpak en goede support in alle stappen van het proces, van initieel advies tot het afronden van de aankoop bij de notaris. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen.

BRON: Independer.nl

Pieter - 7 mei 2020

Voor meer reviews kijk op Independer.nl of Advieskeuze.nl

Independer Advieskeuze Consumentenbond
Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust