Independer Advieskeuze Consumentenbond

Reviews

Hieronder vindt u de laatste 10 reviews

Tijdens de zoektocht naar ons eerste huis zochten wij tevens een goede hypotheekadviseur, en op aanraden van een makelaar kwamen wij uiteindelijk terecht bij de adviseur van AC Adviseurs in Eindhoven. Meteen vanaf het eerste gesprek hadden wij hier een super goed gevoel bij, wat uiteindelijk ook zeer terecht bleek. De adviseur heeft ons ontzettend veel werk uit handen genomen en ons een goed onderbouwd, vakkundig en onafhankelijk advies gegeven. Mede dankzij de adviseur is het kopen van ons eerste huis super fijn en vlekkeloos verlopen. Hij nam altijd de tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden of dingen te verduidelijken wanneer we iets niet wisten, en als kers op de taart kregen wij ook nog eens een super voordelig verzekeringspakket aangeboden, waardoor we ook een stuk goedkoper uit zijn wat betreft de verzekeringen. Wij zouden iedereen dit kantoor zeker aan willen raden!

BRON: Independer.nl

Tessa - 7 december 2018

Om de financiering rond te krijgen voor ons nieuwe woning, was er veel inzet en vertrouwen nodig van het advies bureau en de bank. Gelukkig heeft AC adviseurs de hypotheek verstrekker kunnnen overtuigen om een hypotheek aan ons te verstrekken. Het is een heel fijn en eerlijk bureau. AC adviseurs geven ook duidelijk aan wanneer iets hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk is, echter gaan zij een uitdaging niet uit de weg. Nogmaals een heel fijn kantoor.

BRON: Independer.nl

L Engels - 6 december 2018

Goede begeleiding tijdens aankooptraject - Duidelijke en snelle communicatie - Ondanks een verkeerde input vanuit werkgever alsnog een aangepaste hypotheek kunnen krijgen - TOP!

BRON: Independer.nl

H vd Vorst - 2 november 2018

10 Een kundige adviseur die ons zeer goed heeft geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Prettig in de omgang en ze nemen daarbij uitgebreid de tijd om je mee te nemen in alles wat er komt kijken bij de aankoop van een nieuwe woning. Ze zorgen voor een scherp aanbod en ook de nazorg is top geregeld!

BRON: Independer.nl

Erik - 9 augustus 2018

Ik ben erg tevreden over de samenwerking de snelheid van antwoorden en de duidelijke communicatie. Ook het eerst controleren van de stukken voor ze door te sturen naar de bank zorgde ervoor dat alles in een keer goedgekeurd werd..

BRON: Independer.nl

Adriaan - 19 juni 2018

Zeker aan te bevelen: passend advies, proactieve aanpak en duidelijke communicatie.

BRON: Independer.nl

Henri - 18 juni 2018

Er wordt professioneel advies gegeven en zoveel mogelijk gekeken wat het beste voor de klant is. Zeer tevreden over de snelle afhandeling en de geboden service.

BRON: Independer.nl

Mirjam - 8 juni 2018

Advies gevraagd voor de koop van een huis, met nog twee hypotheken die moesten worden afgelost. Hierbij goed begeleid en duidelijk advies gegeven, waarbij risico's geanalyseerd zijn en is vastgesteld dat de gewenste hypotheek geen probleem was en de juiste verzekeringen zijn aanbevolen. Tijdens het traject is men altijd actief bezig geweest met communicatie met de hypotheekverstrekker en verzekeraars, waardoor er altijd snelle updates gegeven konden worden en wij snel konden reageren op eventuele vragen van deze partijen. Ook bij problemen werden er snel alternatieven gegeven en uitgewerkt.

BRON: Independer.nl

Eric Bataille - 22 maart 2018

Van begin tot eind is de begeleiding uitstekend geweest. Bij het eerste gesprek werd me gevraagd hoeveel ik van hypotheken af weet, daar is bij de rest van het traject rekening mee gehouden door hier en daar extra uitleg te geven. Ook ben ik bij elke stap in het aanvraagproces op de hoogte gesteld, zodat ik goed wist hoe alles ervoor stond. Op mailtjes of telefoontjes werd terstond en adequaat gereageerd. Kortom, een prima ervaring. Mijn vader heeft me bij de aanvraag geholpen en heeft meer ervaring met adviseurs en ook hij was zeer te spreken over de service.

BRON: Independer.nl

Guido de Greef - 7 januari 2018

Adviseur neemt de tijd en legt alle mogelijkheden voor, maar laat keuze over aan klant. Schakelt snel en houdt vaart in proces tot de definitieve hypotheek rond is. Als klant weet je wat je moet aanleveren en wat steeds de volgende stap zal zijn.

BRON: Independer.nl

Christel - 11 december 2017

Voor meer reviews kijk op Independer.nl of Advieskeuze.nl

Independer Advieskeuze Consumentenbond
Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust