Independer Advieskeuze Consumentenbond

Reviews

Hieronder vindt u de laatste 10 reviews

AC adviseurs heeft ons geweldig geholpen in het proces om ons huis te financieren. Onze eerste kennismaking was via online beeldbellen. De adviseur nam ruim de tijd, was duidelijk en helder en gaf ons een goed beeld over onze mogelijkheden. Toen we later bij hen aanklopten met de vraag om ons te helpen bij het regelen van financiering van ons huis, stonden ze al gelijk in de startblokken klaar. Wat kunnen deze mensen sprinten. Uiteindelijk hadden we alles binnen no-time geregeld. We kregen altijd heldere uitleg, we konden altijd vragen stellen, ook de klant adviseurs zijn heel adequaat en pakken alles snel op. Wat mij betreft verdienen deze mensen een gouden medaille voor hun dienstverlening.

BRON: Independer.nl

Dorien Verschuren - 7 april 2021

- Prettig, snel en direct contact - No nonsense - Goede prijs kwaliteit verhouding - AC adviseurs denkt met je mee: advies op maat - Transparant - Geen verkooppraatjes AC adviseurs heeft “ontzorgen” hoog in het vaandel staan. Dat is erg prettig. Zeker bij de aankoop van je eerste huis. Naast het afsluiten van onze hypotheek, heeft AC Adviseurs in overleg ook naar onze verzekeringen gekeken en de alternatieven met ons doorgesproken. Kortom: wij zijn van A-Z geholpen en zijn erg te spreken over de complete dienstverlening van AC Adviseurs.

BRON: Independer.nl

Anne - 21 januari 2021

In november/december 2020 opnieuw contact opgenomen met AC adviseurs omdat wij in 2012 al een zeer goede ervaring hebben gehad m.b.t. hypotheekadvies. Wederom hebben we nu weer zeer deskundig advies gekregen met een erg klantvriendelijke benadering. Er wordt erg snel en deskundig gereageerd wat wij erg prettig vonden.

BRON: Independer.nl

Dhr. Biki Arie - 24 december 2020

Bij de aankoop van je eerste huis komt er veel op je af. AC adviseurs heeft allereerst uitstekend hypotheek advies verstrekt, waarbij ze de tijd voor je nemen en alle opties duidelijk uitleggen. Daarnaast heeft AC adviseurs ons ook begeleid in het aankooptraject als geheel. De hypotheek is één stap, maar ze wisten ons goed te begeleiden bij het vinden van een notaris, taxateur etc. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij niet alleen erg tevreden zijn met onze gekozen hypotheek, maar ook erg ontzorgd zijn in het koopproces als geheel. Bedankt hypotheekadviseur en collega's voor jullie goede zorgen!

BRON: Independer.nl

Rik en Marieke - 15 augustus 2020

In verband met de aankoop van een nieuw huis hebben we Carlo ingeschakeld om ons financiële traject te begeleiden. Niet alleen qua kwaliteit, maar ook qua snelheid en communicatie steekt hij echt met kop en schouders boven de concurrenten uit. Hij heeft onze hele financiële en hypothecaire situatie super inzichtelijk gemaakt en hebben ons veel werk uit handen genomen (taxaties, contact met de hypotheekverstrekker, verzekeringen). Zelfs zeer complexe materie waar wij geen kennis van hadden, heeft hij ons piekfijn uitgelegd. We hadden een redelijk strakke deadline en deze is zonder blikken of blozen gehaald. Naast een echte vakman is Carlo ook een fijne persoon, waarmee het prettig sparren is. Ook de ontvangst en het contact van de andere medewerkers van AC Adviseurs is buitengewoon prettig. Absolute aanrader om in te schakelen als financiële adviseurs!

BRON: Independer.nl

Mevrouw B.V. Jansen - 4 juni 2020

Persoonlijke aanpak en goede support in alle stappen van het proces, van initieel advies tot het afronden van de aankoop bij de notaris. Ik kan dit kantoor van harte aanbevelen.

BRON: Independer.nl

Pieter - 7 mei 2020

Carlo heeft ons goed geadviseerd bij het oversluiten van onze hypotheek en de aankoop van onze nieuwbouwwoning. Wij zijn erg blij met alle adviezen ook m.b.t. verzekeringen enz. Goed bereikbaar, het hele traject is goed gevolgd en we kregen regelmatig een update. Fijn dat er steeds de tijd werd genomen om alle opties door te spreken en alles goed uit te leggen. Wij zouden A-C adviseurs zeker aanraden.

BRON: Independer.nl

Petra - 19 februari 2020

De adviseur heeft ons goed geadviseerd bij het oversluiten van onze hypotheek en de aankoop van onze nieuwbouwwoning. Wij zijn erg blij met alle adviezen ook m.b.t. verzekeringen enz. Goed bereikbaar, het hele traject is goed gevolgd en we kregen regelmatig een update.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 18 februari 2020

AC-adviseurs hebben mijn vriend en mij super goed geholpen. Wij zijn starters, dus dan is alles rondom je hypotheek en alles wat erbij komt kijken nieuw en spannend, maar het is AC-adviseurs gelukt om ons daarin te ontzorgen. Alles werd vanaf het begin af aan goed & duidelijk uitgelegd (de adviseur draaide er niet omheen, dus geen verkoperspraatje), er werden duidelijke afspraken gemaakt en onze vragen werden snel beantwoord. Daarom voelde het voor ons heel vertrouwd. Al met al een goede service, voor een mooie prijs!

BRON: Independer.nl

Viviane - 1 november 2019

De adviseur had ons geholpen met de hypotheek voor het eerste huis, en nu we klaar waren voor een nieuwe plek heeft hij weer uitstekend advies gegeven. AC adviseurs is helder en duidelijk over alle mogelijkheden, vriendelijke medewerkers, open voor alle vragen die we hadden en volledige begeleiding door all opties, documenten en verzekeringen die nodig waren. Tijdens de vakantie van de adviseur werd ons dossier ook heel netjes tijdenlijk overgenomen door een collega. Zeker een aan te raden kantoor.

BRON: Independer.nl

Anoniem - 8 augustus 2019

Voor meer reviews kijk op Independer.nl of Advieskeuze.nl

Independer Advieskeuze Consumentenbond
Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust